Autocar Agios Gordios, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 314.2EUR - 314.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort Exagios Gordis, Agios Gordios

Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort Exagios Gordis

Agios Gordios, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.05 - 04.10.2021)
  • Fara transport

Despre Agios GordiosPrezentare si poze Agios Gordios

Agios Gordios

În partea centrală a insulei Corfu, Agios Gordios (numit şi Agios Gordi sau Ai Ghordis) se afirmă ca o plajă şi o staţiune din ce în ce mai populare, la numai 45 de minute vest de oraşul Corfu, o distanţă uşor de parcurs de renumitele autobuze verzi ce pleacă chiar şi de 7 ori pe zi – în plin sezon – din oraşul Corfu către partea de vest a insulei.

Sejururi Autocar Agios Gordios

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Agios Gordios, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Agios Gordios. Puteti rezerva hotelul preferat din Agios Gordios cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Agios Gordios care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Agios Gordios constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Agios Gordios, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Agios Gordios (Insula Corfu, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Agios Gordios

O oportunitate tentantă de petrecere a timpului liber este dată de Centrul de Scufundări Calypso, o ocazie pe care împătimiţii scuba diving nu ar trebui să o rateze.

Intrebari frecvente despre Agios Gordios

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Gordios?

Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort Exagios Gordis sunt cele mai populare hoteluri din Agios Gordios

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Gordios?

Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort Exagios Gordis sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Gordios ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Gordios.