Autocar Afyssos, Pelion Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 71.4EUR - 71.4EUR)
Maistrali, Afyssos

Maistrali  

Afyssos, Pelion, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (16.05 - 03.10.2022)
  • Fara transport

Despre AfyssosPrezentare si poze Afyssos

Afyssos

Afissos este o statiune de vara mică și minunată la aproximativ 25 km de Volos. Se gaseste, din punct de vedere geografic, în partea de sud a Muntelui Pelion, construit în formă de amfiteatru cu vedere la Golful Pagasetic. Acest sat de pescuit s-a dezvoltat un pic în ultimii ani, cu taverne delicioase în port și hotelurile de familie, dar nu a pierdut deloc din farmecul tradițional. Înconjurat de verdeață luxuriantă, Afissos este un loc frumos de familie. Mitologia spune ca Jason si argonautii au făcut o oprire aici pentru apă, înainte de a începe călătoria lor pe termen lung la Colhis. Regiunea din jurul Afissos are multe plaje de nisip, parțial organizate și parțial izolate, inclusiv Kallifteri, Lagoudi, Ambovos. Afissos este, de asemenea, o bază bună pentru excursii în partea de sud a Pelion.

Sejururi Autocar Afyssos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Afyssos, Pelion, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Afyssos. Puteti rezerva hotelul preferat din Afyssos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Afyssos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Afyssos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Afyssos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Afyssos (Pelion, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Afyssos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Afyssos?

Maistrali sunt cele mai populare hoteluri din Afyssos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Afyssos?

Maistrali sunt cele mai apreciate hoteluri din Afyssos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Afyssos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Afyssos?

Maistrali sunt cele mai apreciate hoteluri din Afyssos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Afyssos.