1 Mai Sifnos Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 165.3EUR - 330EUR)

Afiseaza harta
Smaragdi, Sifnos

Smaragdi

Sifnos, Sifnos, Grecia

  • Avion (19.05 - 17.05.2024)
  • Fara transport
  Fos Collection, Sifnos

  Fos Collection

  Sifnos, Sifnos, Grecia

   • Avion (16.05 - 14.05.2024)
   • Fara transport

   Despre Sifnos

   Sifnos

   Sifnos este o insulă frumoasă situată în partea de vest a Cicladelor. Aceasta este o mostră tipică din insule cicladice, cu arhitectura traditionala, plaje calme, taverne pe litoral și dealuri joase. Cele mai populare plaje sunt situate în partea de sud a insulei Sifnos și au apă de cristal, nisip fin și multe facilități turistice. Acolo, puteți vizita fabuloasa Manastire Chrissopighi, protectorul insulei. Kastro este satul cel mai pitoresc din Sifnos Grecia, cu strazi asfaltate înguste, case de piatra si vedere la marea excelentă. La intrarea in Kastro, este biserica mică Sapte Mucenici, capela cea mai fotografiata din Kastro. Vacanța în Sifnos poate fi combinată cu alte insule cicladice, cum ar fi Milos și Serifos.

   Intrebari frecvente despre Sifnos

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sifnos?

   Smaragdi, Fos Collection sunt cele mai populare hoteluri din Sifnos

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sifnos?

   Smaragdi sunt cele mai apreciate hoteluri din Sifnos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sifnos.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sifnos?

   Smaragdi sunt cele mai apreciate hoteluri din Sifnos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sifnos.