1 Mai Milatos, Insula Creta Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 300EUR - 965.4EUR)

Afiseaza harta
Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete, Milatos

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete  

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Milatos, Insula Creta, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (28.05 - 26.05.2024)
  • Fara transport

Despre MilatosPrezentare si poze Milatos

Milatos

Milatos se situează la câțiva kilometri est de Sissi și Malia, la aproximativ 30 km vest de Agios Nikolaos și 45 km est de Heraklion. Aici s-au dezvoltat taverne cu mancăruri din pește, un port și o plajă mică. Mai sunt alte zone de plajă, dar cu pietricele. În antichitate, Milatos (Militos) a fost un oraş important, cu diferite colonii, şi a fost unul din cele şapte oraşe cretane care a trimis trupe pentru a lupta în Troia. Milatos Village, cu ale sale kafeneion-taverne, este o comunitate pitorească, la aproximativ un kilometru de coasta Milatos. Mulţi europeni au cumparat case vechi aici şi le-au renovat în stil original. Înarmat cu o cameră foto, o plimbare pe străzile înguste ale satului vă va oferi multe amintiri minunate.

Intrebari frecvente despre Milatos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Milatos?

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete sunt cele mai populare hoteluri din Milatos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Milatos?

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete sunt cele mai apreciate hoteluri din Milatos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Milatos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Milatos?

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete sunt cele mai apreciate hoteluri din Milatos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Milatos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Milatos?

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete sunt cele mai apreciate hoteluri din Milatos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Milatos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Milatos?

Radisson Blu Beach Resort Milatos Crete sunt cele mai apreciate hoteluri din Milatos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Milatos.