1 Mai Matala, Insula Creta Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 420EUR - 420EUR)

Despre MatalaPrezentare si poze Matala

Matala

Un port natural sigur în Golful Messara, binecuvântat cu un nisip afanat ușor și plajă cu pietriș, locul din legendă în care Zeus a inotat la mal în chip de taur, cu Europa pe spate. Mulți oameni fac acest sat baza lor pentru vacanțe cretane, deoarece este central pe coasta de sud și departe de supra-dezvoltarea coastei de nord. Plaja este de 250m lungime și 45m lățime.

Matala are ceva pentru toată lumea. Deși a devenit o destinație turistică populară se păstrează încă farmecul și caracterul de sat linistit de pescuit ca la inceputul secolului 20 și stilul de viață stabilite de hippies in anii 60 și 70. Jumătate din plaja este mărginită de copaci de tamarisc, conducand vederea spre formațiunile impresionante de stanci de gresie, cu pesterile lor celebre ce coboara în mare, la un unghi ciudat, creând una dintre cele mai neobisnuite vederi de pe insula.

Intrebari frecvente despre Matala

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Matala?

Hotel Elea Terra Ex Princess Europa sunt cele mai populare hoteluri din Matala

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Matala?

Hotel Elea Terra Ex Princess Europa sunt cele mai apreciate hoteluri din Matala ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Matala.