1 Mai Karpathos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: 1 Mai× (1 oferte, 284.4EUR - 284.4EUR)
Konstantinos Palace, Karpathos Island

Konstantinos Palace  

Karpathos Island, Karpathos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (25.03 - 23.03.2024)
  • Fara transport

Despre Karpathos

Karpathos

Karpathos este una dintre cele mai frumoase insule din Dodecanese. Aceasta este situata pe latura de sud a Mării Egee, între Rhodos și Creta. Datorită locație retrase și distanța față de celelalte insule grecesti, insula Karpathos a început un curs de dezvoltare în ultimele decenii. De fapt, partea de sud a insulei s-a dezvoltat mai ales în turism, în timp ce la nivel central cât și pe partea de nord a rămas nealterata și autentica, cu sate pitoresti, departe de turismul de masă. Karpathos este în mare parte renumit pentru plajele exotice cu nisip auriu si apa de cristal. Vacanțele în Karpathos sunt ideale pentru familii și drumeti, datorita potecile montane care străbat insula ce duc vizitatorii la locuri uimitoare.

Intrebari frecvente despre Karpathos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Karpathos?

Konstantinos Palace sunt cele mai populare hoteluri din Karpathos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Karpathos?

Konstantinos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Karpathos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Karpathos?

Konstantinos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Karpathos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Karpathos?

Konstantinos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Karpathos.