1 Mai Karpathos Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 255.5EUR - 1000EUR)
Hotel Alimounda Mare, Karpathos Island

Hotel Alimounda Mare  

Karpathos Island, Karpathos, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Balaskas Hotel Studios, Diafani

Balaskas Hotel Studios  

Diafani, Karpathos, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Karpathos

Karpathos

Karpathos este una dintre cele mai frumoase insule din Dodecanese. Aceasta este situata pe latura de sud a Mării Egee, între Rhodos și Creta. Datorită locație retrase și distanța față de celelalte insule grecesti, insula Karpathos a început un curs de dezvoltare în ultimele decenii. De fapt, partea de sud a insulei s-a dezvoltat mai ales în turism, în timp ce la nivel central cât și pe partea de nord a rămas nealterata și autentica, cu sate pitoresti, departe de turismul de masă. Karpathos este în mare parte renumit pentru plajele exotice cu nisip auriu si apa de cristal. Vacanțele în Karpathos sunt ideale pentru familii și drumeti, datorita potecile montane care străbat insula ce duc vizitatorii la locuri uimitoare.

Intrebari frecvente despre Karpathos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Karpathos?

Hotel Alimounda Mare, Balaskas Hotel Studios sunt cele mai populare hoteluri din Karpathos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Karpathos?

Hotel Alimounda Mare, Balaskas Hotel Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Karpathos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Karpathos?

Hotel Alimounda Mare, Balaskas Hotel Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Karpathos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Karpathos?

Hotel Alimounda Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Karpathos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Karpathos.